Kampesten

LIGE NU FRI FRAGT PÅ SJÆLLAND FOR DETTE PRODUKT - GRATIS VEJLEDNING VED LEVERING - ORDRE UNDER 15 m2 - 6 TONS KØRES AF/IND MED EN LILLE MASKINE(IKKE KRAN)

BEMÆRK.
Der gives professionel og korrekt rådgivning.
Vi har mange års erfaring med arbejdet i natursten både indendørs og udendørs, Eks. vi sortere kampesten og pigsten til formålet, så alle sten er anvendelige, en granitsten er ikke bare en granitsten(så det er ikke nok at sortere kalk - flintesten mm. fra og så tro at alt er som det skal være:-) vi famler ikke i blinde og vores viden rækker noget længere end til hvilken stenart og type det er.

SPAR PENGE LIGE NU PÅ UDVALGTE PRODUKTER!

Der er altid gratis levering (Sjælland)  når man har bestilt kampesten 1 gang her på siden.

VIGTIG INFO:

Da det er natursten og de kan fylde mere eller mindre afhængig af hvilken side der vendes udad, så derfor er det også sjældent at 1 m2 rækker til 1m2, EKS. når man bygger som gærde altså bygger sten ovenpå hinanden (stengærde/mur) skal man som udgangspunkt regne med at der skal bruges 1,5 m2 sten til at bygge 1 m2 stengærde.

I de fleste blandinger under kategorien kampesten gælder det at 1m2 rækker til minimum 4 meter i 1 stens højde hvis stenene ligger på en række med den længste side imod hinanden - De store sten som er sorteret i ca. en størrelse fra 450 mm og op rækker til 2 meter i en stens højde med den længste side imod hinanden.

Vigtig Info!!!
Husk at informere om hvad kampestenene skal bruges til, da alle sten håndsorteres til formålet, eks. hvis det er en række sten til afgrænsning eller andet, som stengærde, vold etc.
Vi sortere udfra de størrelser i har behov for, så hvis i ønsker andre størrelser sammen end dem som er vist på hjemmesiden sørger vi for det. Alle sten er anvendelige da de ikke er maskinsorterede.
 
Vi har altid en masse smukke 1 klasses sorterede kampesten, i et hav af farver og faconer. Stenene sælges også enkeltvis.
Husk at hvis stenene sættes i jord skal der laves fald som passer til højden og størrelsen på de sten som benyttes - En flad sten skal altid ligges ned, da den ellers vil blive skubbet ud efter kort tid - afhængig af stenens størrelse og form er det en god ide at ligge den lange ende af stenen ind mod det den skal støtte op ad. Det er vigtigt at der benyttes den rigtige jord gerne lerholdig og at jorden stampes godt til på bagsiden for hver række sten som sættes.
Hvis stenene sættes i beton og bagstøbes med efterfølgende fugning er der andre normer, her kan man stort set anvende stenene som man synes - muren kan også bygges meget tæt på lodret(men dog stadig så den tunge ende af stenen tynger indad) her er det specielt vigtigt at bundstenen er støbt ordentligt fast og sat i minimum 10 cm. beton - det er også meget vigtigt at anvende de rigtige cement materialer, der kan med fordel ligges armeringsjern i bund+bagstøbning.
Kampesten Salg af natursten Pigsten - sorteret. Lige nu gratis levering på Sjælland.
Anlægskunstneren | CVR: 25072308 | Bukkerupvej 108, 4340 Tølløse - Danmark | Tlf.: 27578966