Lige nu er det gratis levering på Sjælland.
 
Gratis vejlednjng ved levering hvis det ønskes.
 
SMUKKE 1 KLASSES NATURSTEN.
 
Her sælges kun kvalitets produkter.
 
Herunder lidt praktisk Info.
 
BEMÆRK.
Der gives altid professionel og korrekt rådgivning.
Vi har mange års erfaring med arbejdet i natursten indendørs og udendørs, Eks. vi sortere kampesten og pigsten til formålet så alle sten er anvendelige, en granitsten er ikke bare en granitsten(så det er ikke nok bare at sortere kalk - flintesten mm fra og så tro at alt er som det skal være) vi famler ikke i blinde og vores viden går noget længere end til hvilken stenart og type det er.
 
Kontakt. I kan altid ringe eller sende en e-mail dog er jeg ofte og især i de travle perioder og om aftenen mm nemmest at få fat i på SMS😊
 
 
Levering: Hvis ikke andet er aftalt leveres alle ordre under 15 m2 - 6 tons med vores lille lastbil, den har som udgangspunkt en lille maskine med som natusten grus mm læsses/køres af med(Der er ikke kran på den lille lastbil, (det kan dog arrangeres at vi tager vores store lastbil med kran ved levering af de mindre ordre, men for en merpris)vores lille maskine kan hvis forholdene er der køre stenene ind hvor de skal bruges dog hvis det er en distance på over 50 m eller det er en besværlig kørevej ind koster det fra 500 kr. ekstra afhængig af ordrens størrelse. Ordre over 15 m2 - 6 tons leveres med den store lastbil som har kran.
 
Tid:  I perioden fra Marts til August er der ofte meget travlt, så husk at bestille i god tid, man kan faktisk bestille helt op til et år før☀️
Normalt leveres alle vare inden for 1uge(dog er der enkelte undtagelser)
Mht. de mindre ordre under 5 m2-1 ton kan der indimellem gå lidt længere tid med leveringen af disse da de skal samles så de er i nogenlunde samme område, dog plejer vi at kunne levere inden for 1 uge (hvis i har særlige ønsker til leveringstid kan i skrive det i bemærkningsfeltet på ordren eller skrive/ringe til mig.
 
 
Det er muligt at få tilsendt stenprøver, ellers er i altid velkomne til at kigge forbi.
 
Inspirationshave / Udstilling er under opbygning, men I er altid velkommen til at kigge forbi Bukkerupvej 108 ,4340 Tølløse, hvor de fleste stentyper fra hjemmesiden kan ses. 
 
VIGTIGT!!!
Husk at ringe eller skrive inden i kommer forbi, da der kun er åbent efter aftale.
Anlægskunstneren | CVR: 25072308 | Bukkerupvej 108, 4340 Tølløse - Danmark | Tlf.: 27578966